Om oss

Vi som skriver på den här sidan har en passion för hälsa och skönhet. Vissa av oss arbetar inom skönhetsindustrin och driver egna salonger, andra arbetar mer inriktat på hälsa och jobbar som personliga tränare och dietister. Vi vill att du som läsare ska må bättre – och vi ska ge dig nycklarna till detta på den här sidan.

Hur mår svensken idag? Tyvärr så tyder det mesta på att vi mår sämre än någonsin. Vi äter sämre och vi väger mer än vad vi tidigare gjort. Vi blir fetare och vi blir därigenom känsligare och mer exponerade mot olika sjukdomar – något som bär enorma kostnader. Utöver detta så lever vi idag i en tid då stress räknas som en folksjukdom och där fler och fler drabbas av ångest och rena depressioner. Till detta kan sedan adderas stillasittande arbeten, sämre munhälsa och andra oroväckande tendenser. Vi måste vakna och bryta den onda cirkeln!

Den här sidan ska vara en väckarklocka, men uppvaknande ska vara skönt och harmoniskt. Vi älskar träning och rörelse, men vi är inga galningar. Vårt budskap är att allt räknas. Varje steg du tar, varje gång du lagar nyttig mat och varje gång du lägger bort mobilen så tar du ett steg i rätt riktning. Rom byggdes inte på en dag.

Utöver hälsa så kommer vi även att ge en massa tips om skönhet. Vilka behandlingar fungerar och vilka produkter är bäst för din hur och kropp? Vi går igenom allt detta och mycket mer. Välkommen till oss!