Boka kontorsmassage på företaget i Stockholm

Ett företag som har friska och glada anställda kommer automatiskt att gå bättre. Därför är det idag många som satsar på kontorsmassage för sina anställda i Stockholm. Ett bra initiativ.

Många som arbetar på kontor har problem med värk i rygg och nacke. Det är det ofta stillasittande arbetet som gör att man får värk och problem av olika slag. Allt sådant drar ner på personalens produktivitet, och förstås goda humör. Därför är det idag många som satsar på företagsmassage för sina anställda. En kontorsmassage i Stockholm kostar inte så mycket som man kanske kan tro, och går till så att massageterapeuten kommer till kontoret. Där kan sedan personalen boka upp sig på tider för massage.

Massage för alla på kontoret

Kontorsmassage brukar utföras i ett mötesrum eller liknande. Där sätter massören upp sitt bord och brukar även skapa lite trevlig stämning med oljor och mjuk musik. Genom att ta hand om sin personal på det här viset så går det att sänka antalet sjukdagar och att öka arbetsmotivationen. För att inte tala om arbetstakten.
Men det är inte enbart företaget som tjänar på massagen i längden. De anställda slipper ha ont och kan även slippa vara sjukskrivna mer än nödvändigt. Det förbättrar de anställdas livskvalitet och ekonomi, så det är en åtgärd som båda parter har mycket att vinna på. För dig som vill bjuda dina anställda på massage går det bra att kontakta ett företag som arbetar med det, och boka en tid.