Här hittar du hjälp med tandimplantat i Stockholm

För att åtgärda skadade eller förlorade tänder kan ett kirurgiskt ingrepp med tandimplantat i Stockholm skapa ett attraktivt och bekvämt alternativ till både tandprotes och brygga.

Dina tänder kan råka ut för skador av olika slag, såsom tandlossning eller om du vid en halkolycka slår ut en tand. Att gå omkring med gluggar där man kanske tvingats dra ut en eller ett par tänder är besvärligt rent praktiskt, exempelvis när man ska äta, och det kan kännas jobbigt ur en estetisk synvinkel. Man vill inte le för att gluggarna mellan tänderna syns. Lyckligtvis finns det tack vare modern teknik metoder för att i princip återskapa den förlorade tanden med hjälp av tandimplantat i Stockholm. Din tandläkare kan göra en skanning av dina tänder och skapa ett implantat som sätts fast med titanskruv och som ser ut och känns som en äkta tand.

Moderna tandimplantat ett föredömligt alternativ.

För att du ska kunna få ett tandimplantat görs först en undersökning av din munhygien för att man ska kunna utesluta risken för infektion efter det kirurgiska ingreppet. Numera är det oerhört bekvämt med tandvård och du behöver inte göra en avgjutning av dina tänder, utan tandläkaren skannar dina tänder och gör en digital avgjutning som modell för din nya tand. Vid den kirurgiska processen sätts implantatet fast i käkbenet med hjälp av en titanskruv som fungerar i princip som den naturliga tandroten. Resultatet av ett implantat blir detsamma som att ha fått tillbaka sin gamla tand.